Fysiurgisk massage

Muskulære smerter i bevægeapparatet kan bl.a. skyldes overbelastning af muskler og bindevæv, forkert siddestilling, ensformigt arbejde og sportsskader. Her kan fysiurgisk massage være løsningen. Jeg tager udgangspunkt i årsagen til smerten og behandler i dybden. 

Sportsmassage

Sportsmassage har særlig fokus på bevægeapparatet og kan gives enten inden sportspræstation eller som restituerende massage efter fysisk/sports aktivitet.

Ansigtsmassage

Ansigtsmassage får dit ansigt til at slappe af og lægge sig i de ”rette folder”. Når vi er under pres og stressede, spænder vi i ansigtet og bider tænderne sammen. Det giver rynker og et bistert udseende. Med ansigtsmassagen kan jeg løsne spændingerne og få ansigtet til at slappe igen.

Wellness

Er du inde i en stresset og hektisk periode, kan wellness massagen få krop og hjerne til at slappe af. Det er en afslappende form for massage, hvor kroppen bringes helt i ro.

Cupping terapi

Cupping kan hjælpe dine muskler med at slappe af og medvirke til at øge blodcirkulationen og styrke immunforsvaret. Behandlingen kan blandt andet hjælpe mod hovedpine, migræne, musearm og ledsmerter.  Cupping er sugekopper, der løsner bindevævet over muskulaturen og øger blodgennemstræmningen og fremmer blodtilførslen til musklerne

Udstrækning

Ud over massagen kan jeg hjælpe dig med forskellige udstrækningsøvelser, som kan afhjælpe de spændinger du har i kroppen.

Første gang du vælger en behandling, har vi en indledende samtale, hvor vi sikrer, at du får den bedst mulige behandling.